Sportlov!

Imorgon är det första officiella dagen på lovet. Fy tusan vad skönt det ska bli! Den ska firas med en dag med mamma i Charlottenberg och efter det blir det tjejmys hemma hos Malin. På tisdagen ska jag ha en körlektion och på kvällen blir det bodyjam. Måste hinna med och packa också för på onsdag drar jag och min fina till Oslo för att titta på skidVM. Tror det kommer bli jättekul! Direkt på torsdagkväll när vi kommer hem åker vi till Sälen och kommer vara borta ända till söndag. Där ska vi bland annat åka skidor och se på vasaloppet. Känns som att jag kommer få ett ganska traditionellt sportlov med mycket skidor. Ska tänka på en massa annat förutom skolan, det behöver jag. Få ta en paus från den helt enkelt. 

Nu ska jag ta och sova. Klockan ringer ganska tidigt till morgonen. 
Godnatt! 


En kall måndag helt enkelt.

Riktigt kallt var det imorse. -23, inte okej!
Gjorde inte särskillt mycket i skolan heller. Rätt så slapp dag. Imorgon ska jag göra min sista grej i matteC. Nationella provet står på schemat. 8,00-12,00 ska jag sitta i aulan och räkna. Räkna som en gud! För det skulle vara så otroligt skönt att få dit ett VG i matte. Sen ska jag samla mina sista kraftansträngningar för att få till ett franskaprov. SEN är det lov! Då ska jag inte göra många läxor inte. Drar till Oslo och kollar in skidVM sen blir det en sväng till Sälen för vasalopp och annat skoj. Längtar så himla mycket till lov!

Nepp, nu ska jag räkna några tal i matteboken innan jag ska bänka mig framför tv'n och se på klass 9A.

Skidor

Rivstartade dagen med 15 km längdskidor. Eller rivstart och rivstart... Jag åkte det iallafall! Det var inte superjobbigt för vi åkte inte så fort. Himla skönt när det var klart. Sen gick jag hem genom stan med mina skidor och blev lite halvt utstirrad. Trevlans! Hemma käkade jag mat och sen tog jag en varm och skön dusch.

Nu sitter jag här och har precis kollat igenom franskaglosorna. Får nog kolla på dom några fler gånger för att de ska sitta. Gjorde mig även en kopp med chaithe, mycket gott. Ska ta och läsa instuderingsfrågorna på samhällen med. Så att man har sett dom åtminstone idag. Provet är ju inte förrns på fredag, så det ska nog ordna sig!

Är även så sjukt stolt över migsjälv som har klarat av MatteC! Fick ju G på sista provet så då får jag det i betyg. Ska ändå göra mitt absolut bästa på nationella om en vecka. Går det riktigt riktigt bra där så kanske det kan bli ett VG. Man måste ha mål!

Om lite mer än en halvtimme drar jag ner till musikskolan för att spela på jazzkvällen. Efter det får jag nattsällskap av min fina pojke. Mys!

Träning

Har varit och tränat idag! Bodyjam stod på schemat. Det är så himla kul verkligen! Det var roligare och jobbigare nu andra gången när man kunde stegen. Ska boka in det nästa tisdag för jag kan inte nu på tisdag. Då är det ju jazzkväll på musikskolan. Är inte så jättepepp på det, men man får spela och vara glad!

Har haft en superfin helg med min fina iallafall! Den har bestått av lite skidåkning och massa mys! :)

Imorgon har jag sovmorgon! Hur skönt?!

Pluggsöndag

En redig pluggdag får det bli! Har redag gjort en heldel engelska. Tyvärr tar det så himla lång tid för mig att skriva. Engelskan flyter inte på riktgit liksom. Men jag gör mitt bästa iallafall. Efter det blir det mer matteräkning. Prov på tisdag. Men man får se fram emot sportlovet helt enkelt. Då ska jag bara ta det lungt!!


Afro

Vad ska man säga mer liksom? Det var dagens höjdpunkt. Kul var det! Har bokat in mig nästa vecka också. Här jäklar ska det skakas rumpa!

En lång, seg dag.

Matte två timmar. Underbar start liksom! Ska ha prov nästa vecka på kapitel 3 och 4. Minns inte ett skit typ. Måste räkna som en liten galning! Sen var det samhällskunskap. Det är intressant men jag var så trött. Sen fick vi reda på att vi ska ha prov i det ganska snart också. Håltimme efter det innen det var ensemble. Synd att vi höll på och nötade dom två tråkiga låtarna jättelänge och sen den som jag tycker är rolig spelade vi bara igenom en gång. Sist men inte minst: franska! Usch! Jag tyckte det var kul för ett tag sen när jag gick på högstadiet, men nu är det bara plågsamt.


Ikväll ska jag ta det ganska så lugnt tror jag. Plugga lite typ. Imorgon ska jag köra bil och sen dansa afro med Edith! Ska bli så kul!!


RSS 2.0