Snö

Precis. Det snöar ute! Är så innerligt trött på all denna snö. Blev glad när den smälte och solen sken, men jag fick inte vara glad så länge tydligen. Eller jo, jag är ju glad då. Men inte för att det snöar. Isak kom ju hem idag. Sånt blir man glad av! En puss.

Imorgon ska jag och Malin ha vår idrottslektion. Ska bli spännande. Vet inte riktigt om vi har jordens koll men man måste ju vara bra på att improvisera också, vilket jag vill påstå att vi är!

Har inte bestämt mig om jag ska träna efter skolan eller inte imorgon heller. Just nu lutar det åt att jag inte gör det eftersom jag inte har någon bokad plats eller kan vara där speciellt långt innan heller då jag har fagottlekltion före träningen. Men vi får se, är ju ett tag kvar.

Nu ska jag nog läsa igenom frågorna till samhällen en gång. Hoppas att de sitter!

Samhällskunskap

Sitter som säkert fler andra i klassen med denna sämhällen. Det som stör mig mest är att det känns som att jag kan den fast det gör jag inte. När jag ser på frågorna på lappen så är det som att all kunskap är som bortblåst. Irriterande. Hinner antagligen plugga lite imorgon efter expot också. På tal om expot, jag blir galen! Ska vi locka åttor med att stå bakom en skärm och spela "käraste bröder, systrar och vänner..." av Bellman? Nä, skulle inte tro det. Ingen kommer välja estet. Programmet kommer dö ut. Så ser sanningen ut, tyvärr.

Efter expot ska jag nog träffa Isak en sväng. Har ju inte sett honom på jättelänge känns det som, fast det bara var två och en halv dag sen. Men ändå. Jag gillar att träffa honom. Min mys.

Ikväll ska jag och mamma se på Mästerkockarna som vi kallar det. Jag gillar programmet. Och så ska vi äta godis och dricka te. Onsdagslyx helt enkelt.

Bara två dagar kvar till helg! Underbart! På lördag ska jag och Isak åka till Karlstad för shopping och matätning. Kul ska det bli tycker jag.

Nu blir det tvmys och plugg i pausen.


Min fina!


Kulturhistoria

Gör lite kulturhistoria. Knepigt är det tycker jag. Det var svåra instuderingsfrågor som hon har skrivit. Eller inte så konstiga kanske, men dåligt formulerade. Förstod inte riktigt vad man skulle svara på liksom. Det är väl bara att kämpa på helt enkelt. Tror jag ska ta en rostmacka och göra klart alla bildfrågor ikväll. Så får det bli! Måste ha lite struktur här i livet!

RSS 2.0